Sport Klub, vodilni športni kanal na Balkanu, predvaja najboljše dogodke iz sveta nogometa (Premier League, LaLiga, Champions League, Europa League, kvalifikacije za EURO 2020, pa tudi UEFA Ligo narodov), košarke (Euroleague, Euro Cup, kvalifikacije in turnirji FIBA) in tenisa (Wimbledon, Masters Series in WTA).

Na kanalih se predvajajo tudi nizozemski, turški, avstrijski, ukrajinski in portugalski nogomet, pa tudi najboljši avtomobilski šport in NASCAR. Tu so še NFL, IAAF Diamantna atletska liga, ruski KHL hokej, pa tudi nič manj pomembna Liga prvakov (moška in ženska), Liga narodov, evropsko in svetovno prvenstvo v odbojki.

SK Golf je eden redkih specializiranih kanalov za ljubitelje golfa, ki neposredno prenaša turnirje iz evrope in turnirjev PGA, predvaja pa tudi najnovejše novice iz sveta golfa, ter poučne oddaje, kjer sedanji in nekdanji profesionalci razlagajo skrivnosti udarcev, izbire pravih palic in druge majhne skrivnosti mojstrov.

Bogati portfelj naših kanalov je sestavljen iz SK1, SK2, SK3, SK4, SK5, SK6, SK7, SK8, SK9 in SK10, specializiranega kanala SK Golf, pa tudi SK HD, ki ponuja vrhunsko zabavo s popolno kakovostjo slike.


Možnosti oglaševanja

SPONZORSTVO OGLASNE ŠPICE

Sponzorstvo uvodne in zaključne špice oglasnega bloka.

SPONZORSTVO PROGRAMA

Ustvarjalna združitev vaše blagovne znamke z blagovno znamko znanega programa.

OGLAŠEVANJE PREKO INSERTERJEV

Oglaševanje preko vstavljenih vsebin (logotip ali animacija logotipa) med tekmami v živo (vsi prenosi v živo, razen UEFA tekem).

VSTAVLJENE VSEBINE NA DELJENEM ZASLONU

Oglaševanje vpreko vstavljenih vsebin, ki sega čez 3/4 zaslona med tekmami v živo. Odlična vidljivost (vsi prenosi v živo, razen UEFA tekem).

SPONZORSTVO GOLA NA SPORT KLUBU

Sponzorski inserter ob vsakem golu med nogometnimi tekmami (razen UEFA tekem).

SPONZOR RUMENEGA KARTONA

Sponzorski inserter ob vsakem rumenem kartonu med nogometnimi tekmami (razen UEFA tekem).

RDEČI KARTON INSERTER

Sponzorski inserter ob vsakem rdečem kartonu med nogometnimi tekmami (razen UEFA tekem).

SPONZORSTVO PODALJŠKA

Vstavljena vsebina / sponzorski inserter med celotnim trajanjem podaljška med nogometnimi tekmami (razen UEFA tekem).

SPONZORSTVO ŠPORTNIH VSEBIN

Sponzorstvo lig, prvenstev itd. Sponzorski video se predvaja pred in po tekmi, prav tako pa se predvaja logotip med vsemi napovedniki za tekme (razen UEFA tekem).